Biografie

In 1994 kwam Kevin in aanraking met radio en werkte als technicus, producer en DJ bij radiozenders als Radio Schiedam, StadsRadio Delft, Yorin FM, Fresh FM, en Megastad FM. Van 2003 tot 2007 werkte Kevin voor de regionale tv zender RNN7 als presentator en voice-over en presenteerde diverse programma’s waaronder Show Gallery, Fun & Food, Geld & Financiën, Arbeidsmarkt TV, De Beste Commercial en RNN Vandaag. Hij presenteerde een aantal formats samen met Viola Holt, John de Wolf, Inge de Bruijn, Bert Kuizenga en Edvard Niessing.
kevin wikipedia

In 2005 won hij tijdens de Gala Award Show een Gouden Leeuw als beste presentator. In 2004 werd Kevin door Endemol Nederland ingezet voor (RTL) programma’s als Puzzeltijd, Zestien Miljoen Winnaars, Lijn4 en DVD Toppers. Later werd hij producent en presentator van LifestyleXperience en was hij ook te zien op SBS6 met Tele- en CityTrends.

Vanaf 2013 produceert hij met zijn productiebedrijf Stay in Touch Media BV de formats van Trips & Travel, Da’s Goed Geregeld, De Beste van Nederland, Business NL en De Helden van Nu voor RTL4. Daarnaast was hij 2 seizoenen te zien als presentator van RTL Weddingplanner. In 2017 presenteert Kevin voor RTL Z de talkshow Busines010, de allereerste zakelijke talkshow vanuit Rotterdam. Met prominente gasten als Albert Verlinde, Ahmed Aboutaleb, Fred van Leer, Gordon Heukeroth en Jan-Kees de Jager. In het najaar van 2020 presenteert hij samen met Nance Coolen het programma De Helden van Nu voor RTL4. In januari 2021 werd bekend dat het programma en daarmee ook Kevin de overstap maakt naar SBS6. Hij is naast zijn televisiewerk Mindset Ambassador bij De Mindset Academy.
Meer over Kevin

Referenties en aanbevelingen.

“Samen draaiden we op de meest bijzondere plekken in binnen- en buitenland, werkten we met verschillende cast en crew en inspireren we elkaar door altijd en overal over het tv en content vak te praten. Kevin is een bevlogen, vrolijke, slimme, flexibele presentator en programmamaker. Als presentator is hij zowel goed in presentatieteksten als in non-scripted situaties. Als programmamaker is hij creatief, denkt hij vooruit en weet hij wat de klant wilt.”

“Ik hoop dat we nog lang zullen samenwerken!”

Brenda Leusink

“Werken met Kevin kan je een feestje noemen. Ik werk al samen met hem sinds 2006, toen ik 15 jaar was en hij mij de kans gaf om snuffelstage te lopen bij RNN 7. Daarna was Kevin in 2011 mijn stagebegeleider bij Eye Media Television, waar ik veel van hem geleerd heb als gepassioneerde TV-maker. In 2013 hielp ik hem met het opbouwen van zijn bedrijf Stay in Touch Media, waar ik ondertussen alweer 5,5 jaar werkzaam ben. En dat is niet voor niets. Kevin is altijd positief, krijgt geweldige inspiratie door en is altijd ‘aan’ zoals wij dat hier op kantoor noemen. Kevin zie ik als mijn vriend, mentor, werkgever en inspirator. Alles in één en daarom hoop ik nog heel lang met hem te werken. Kevin, bedankt voor alle ervaring, kansen en vertrouwen.”

Mike van Doorn

”High energy person with a passion for hosting television programs. Is making decisions swiftly. Always on the move exploring new business opportunities.”

Marcel van Buren

“Ik heb Kevin leren kennen tijdens de opnames voor het tv programma Business NL. Ik kan Kevin omschrijven als een ontzettend gedreven persoon. Vol passie en met veel plezier heeft hij er ondanks onze “bloopers ;-)” een enorm leuke draaidag van gemaakt. Wat een geduld kun je hebben… Tijdens de opnames hing er een fijne sfeer. Het item is prachtig geworden.”

Jennifer Dijkhuis