Portfolio

Op deze pagina een greep aan video’s waar Kevin te zien is. Het betreft content uit De Helden van Nu, De Talkshow Business010, Trips & Travel en Da’s Goed Geregeld.

bekijk deze video
Talkshow Business 010
bekijk deze video
De Helden van Nu – promo
bekijk deze video
Regiecentrum Bescherming & Veiligheid
bekijk deze video
Leger des Heils
bekijk deze video
Flevoziekenhuis Almere
bekijk deze video
Talkshow Business 010
bekijk deze video
GGZ Oost Brabant
bekijk deze video
Phusis

Referenties en aanbevelingen.

“Samen draaiden we op de meest bijzondere plekken in binnen- en buitenland, werkten we met verschillende cast en crew en inspireren we elkaar door altijd en overal over het tv en content vak te praten. Kevin is een bevlogen, vrolijke, slimme, flexibele presentator en programmamaker. Als presentator is hij zowel goed in presentatieteksten als in non-scripted situaties. Als programmamaker is hij creatief, denkt hij vooruit en weet hij wat de klant wilt.”

“Ik hoop dat we nog lang zullen samenwerken!”

Brenda Leusink

“Werken met Kevin kan je een feestje noemen. Ik werk al samen met hem sinds 2006, toen ik 15 jaar was en hij mij de kans gaf om snuffelstage te lopen bij RNN 7. Daarna was Kevin in 2011 mijn stagebegeleider bij Eye Media Television, waar ik veel van hem geleerd heb als gepassioneerde TV-maker. In 2013 hielp ik hem met het opbouwen van zijn bedrijf Stay in Touch Media, waar ik ondertussen alweer 5,5 jaar werkzaam ben. En dat is niet voor niets. Kevin is altijd positief, krijgt geweldige inspiratie door en is altijd ‘aan’ zoals wij dat hier op kantoor noemen. Kevin zie ik als mijn vriend, mentor, werkgever en inspirator. Alles in één en daarom hoop ik nog heel lang met hem te werken. Kevin, bedankt voor alle ervaring, kansen en vertrouwen.”

Mike van Doorn

”High energy person with a passion for hosting television programs. Is making decisions swiftly. Always on the move exploring new business opportunities.”

Marcel van Buren

“Ik heb Kevin leren kennen tijdens de opnames voor het tv programma Business NL. Ik kan Kevin omschrijven als een ontzettend gedreven persoon. Vol passie en met veel plezier heeft hij er ondanks onze “bloopers ;-)” een enorm leuke draaidag van gemaakt. Wat een geduld kun je hebben… Tijdens de opnames hing er een fijne sfeer. Het item is prachtig geworden.”

Jennifer Dijkhuis