Stay in Touch Media

Stay in Touch Media B.V.

 

Naast zijn werk voor de schermen in de diverse formats is Kevin eigenaar en Creative Director van Stay in Touch Media. Met een enorme passie voor televisie en het produceren van video content staat hij aan het roer van de organisatie. Daarnaast is hij samen met Jaap Hulsmann het gezicht van de Mindset Academy en hebben ze de meest uitgebreide mindset-cursus van Nederland gelanceerd.

Stay in Touch Media is een videomarketing bedrijf waar mensen werken met een gezonde dosis humor. De vaste kern werkt inmiddels 10 jaar samen waardoor ze met elkaar kunnen lezen en schrijven. Bij al de producties is dit terug te zien in een goede voorbereiding, creatieve inslag, gezellige opnamedagen en een pakkend eindresultaat. Uiteraard maken zij hun naam waar en is Stay in Touch Media altijd in goed contact met de opdrachtgevers.

foto

Referenties en aanbevelingen.

“Samen draaiden we op de meest bijzondere plekken in binnen- en buitenland, werkten we met verschillende cast en crew en inspireren we elkaar door altijd en overal over het tv en content vak te praten. Kevin is een bevlogen, vrolijke, slimme, flexibele presentator en programmamaker. Als presentator is hij zowel goed in presentatieteksten als in non-scripted situaties. Als programmamaker is hij creatief, denkt hij vooruit en weet hij wat de klant wilt.”

“Ik hoop dat we nog lang zullen samenwerken!”

Brenda Leusink

“Werken met Kevin kan je een feestje noemen. Ik werk al samen met hem sinds 2006, toen ik 15 jaar was en hij mij de kans gaf om snuffelstage te lopen bij RNN 7. Daarna was Kevin in 2011 mijn stagebegeleider bij Eye Media Television, waar ik veel van hem geleerd heb als gepassioneerde TV-maker. In 2013 hielp ik hem met het opbouwen van zijn bedrijf Stay in Touch Media, waar ik ondertussen alweer 5,5 jaar werkzaam ben. En dat is niet voor niets. Kevin is altijd positief, krijgt geweldige inspiratie door en is altijd ‘aan’ zoals wij dat hier op kantoor noemen. Kevin zie ik als mijn vriend, mentor, werkgever en inspirator. Alles in één en daarom hoop ik nog heel lang met hem te werken. Kevin, bedankt voor alle ervaring, kansen en vertrouwen.”

Mike van Doorn

”High energy person with a passion for hosting television programs. Is making decisions swiftly. Always on the move exploring new business opportunities.”

Marcel van Buren

“Ik heb Kevin leren kennen tijdens de opnames voor het tv programma Business NL. Ik kan Kevin omschrijven als een ontzettend gedreven persoon. Vol passie en met veel plezier heeft hij er ondanks onze “bloopers ;-)” een enorm leuke draaidag van gemaakt. Wat een geduld kun je hebben… Tijdens de opnames hing er een fijne sfeer. Het item is prachtig geworden.”

Jennifer Dijkhuis